Рибу по цьому рецепту можу хоч кожен день: улюблений рецепт риби з овочами
Рибу за цим рецептом я можу хоч кожен день і не тільки тому, що це дуже смачно, але і корисно, поживно, але при цьому зовсім не калорійно, що відмінно для тих хто стежить за своєю фігурою або дієтою.
Для цього простого рецепту можна використовувати будь-яку білу рибу: судак, тріску, зубатку, камбалу, товстолобика, коропа, амура, минтай, щуку і т. д. взагалі будь-яку морську або річкову білу рибу. Поєднання риби і овочів в цьому рецепті ідеальне, рекомендую спробувати приготувати.
Єдина умова для цього рецепта це те, що для приготування потрібно використовувати стейки риби.
Для рецепта знадобиться один кілограм риби. Її потрібно обробити і вимити. Потім рибу сіллю з усіх боків і залишаю на 10 хвилин просолитися.
Далі займаюся овочами, беру три великих моркви і нарізаю їх на довгі брусочки.
Після розігріваю сковорідку, наливаю в неї дві столові ложки рослинної олії і додаю 30 гр. вершкового масла.
Додаю моркву і смажу її регулярно помішуючи до легкого золотистого кольору, приблизно 10 хвилин.
Потім нарізаю один стебло зеленого селери і додаю його до моркви, смажу ще 5 хвилин.
Після наливаю до овочів 50 мл води і додаю 50 гр. вершкового масла, перемішую їх до однорідного соусу.
Потім викладаю на овочі рибу, накриваю кришкою і тушу 5 хвилин, потім акуратно перевертаю рибу і тушу ще 5 хвилин. Залежно від сорти риби яку ви будете використовувати, час приготування риби можна збільшити.
В кінці готування обов’язково посипаю рибу дрібно нарізаною зеленню петрушки, вона надає особливий смак і аромат блюдо. Все, смачна риба готова. Обов’язково спробуйте приготувати, риба виходить дуже ніжна, соковита, а поєднання моркви з селерою тушкованих у вершковому соусі просто незрівнянно
Якщо якісь моменти в рецепти залишилися вам незрозумілі ви можете подивитися відео на цей рецепт Ставте свій лайк і заходьте до нас на канал у нас багато цікавих рецептів.